Despre Noi

Cand incepi sa te cunosti pe tine ca persoana sau pe tine, ca organizatie prin oamenii tai, descoperi natural drumul catre dezvoltare si succes. Oricat de mult am cauta raspunsuri in afara, ele se afla in interiorul nostru.
La nivel individual, constientizarea propriilor resurse (emotionale si intelectuale) precum si abilitatea de a ne adapta sustin gasirea echilibrului cu ritmul dinamic al zilelor noastre, atat la birou, cat si acasa.
O organizatie Insightful se orienteaza spre implinirea potentialului, solutii si adaptare prin intelegere si integrare. Personalitatea, motivatia, stilul de leadership in organizatia ta sunt cateva din aspectele pe care te invitam sa le descoperi si sa le privesti diferit din perspectiva darurilor pe care le aduc. Cu instrumente profesionale adaptate si expertiza in domeniul dezvoltarii resurselor umane adresam provocari din mediul organizational cu impact in cresterea performantei.

Echipa

Adrian Raulea

Psiholog organizational, trainer, consultant

Experienta in Managementul Vanzarilor, Managementul Resurselor Umane, Consultanta in management, Training design si livrare, Evaluare Psihologica, Evaluarea si dezvoltarea inteligentei emotional
– 29 de ani de experienta (17 ani in Vanzari, 2 ani in Managementul Resurselor Umane, 10 ani de expertiza in domeniul dezvoltarii inteligentei emotionale)
– peste 2.000 de evaluari psihologice
– peste 3.000 de ore in sesiuni de dezvoltare a inteligentei emotionale
– peste 3.000 de participanti in seminarii
– creator al programelor “Emotivate Your Business”, “Emotivate your Life”

Adela Raulea

Psiholog, trainer, consilier dezvoltare personala, psihoterapeut in formare

Experienta in Managementul Resurselor Umane, invatare si dezvoltare organizationala, evaluari psihologice, training design, consiliere non-directiva.