Servicii Companii

Evaluare Psihologica in Recrutare si Selectie

Evaluarea psihologica in procesul de recrutare si selectie ofera o perspectiva rafinata asupra trasaturilor de personalitate, abilitatilor si motivatiei a candidatilor. Se focuseaza pe identificarea compatibilitatilor cu rolul dar este in acelasi timp o modalitate de identificare a talentelor si o parghie in dezvoltarea carierei.

Pentru candidati este o ocazie minunata de a se autoevalua si de a avea noi insight-uri.

Avand la baza un pachet de teste profesionale extins, ce acopera o gama larga de trasaturi, competente si abilitati specifice in diverse domenii, evaluarile psihologice pe care le efectuam vin sa sustina indivizii si organizatia in experienta unui proces de selectie focusat, trasparent si constructiv.

Analiza si Diagnoza Organizationala

Analiza si diagnoza organizationala este un proces multinivelar, complex si unic pentru fiecare organizatie. Presupune un demers customizat ce porneste de la evaluarea psihologica a personalitatii, motivatiei, inteligentei emotionale si a aspectelor de leadership.
Etapele urmatoare vizeaza interventii punctuale de dezvoltare: sesiuni de compatibilizare a echipei, planuri de dezvoltare individuale si de echipa.
Procesul de analiza si diagnoza se continua cu programe customizate (workshopuri de eficientizare “Scuze vs Solutii”, Dezvoltarea empatiei, activitati de invatare in echipa).

Terapie Organizationala

Terapia organizationala reprezinta un proces de autocunoastere si asumare a celor ce isi doresc sa conduca constient afacerile. Utilizand tehnici de coaching, psihologie, dezvoltare personala dar si aspecte ce tin de creativitate si spiritualitate, programul este o calatorie menita sa ii dezvaluie liderului sau membrilor echipei raspunsurile la intrebarile si provocarile din business printr-o abordare introspectiva constienta.

Procesul se structureaza individual pe aspecte ce tine de imbunatatirea eficientei pe rol prin constientizarea blocajelor, a comportamentelor mai putin productive si gestionarea emotiilor si a anxietatii.

Programe de dezvoltare a Inteligentei Emotionale (TB, WS, Custom Events)

Programele corporate au la baza aspecte din dezvoltatea inteligentei emotionale.

Training-uri:
– Evaluarea performantelor
– Negocieri inteligent emotionale
– Vanzari inteligent emotionale

Teambuilding Inteligent Emotional
– Hermanstadt Code (locatie Sibiu)
– Festivalul Valorilor (locatie munte)
– Sa navigam impreuna (locatie Limbanu)
– Insight Film Festival (locatie munte/mare)
– Pana in varfu’ muntelui (pe un varf de munte)

Workshops
– Comunicare empatica si asertiva
– Scuze versus Solutii
– Stress management

Custom events
– de obicei sunt o continuare integrata a programelor de dezvoltare si pot include seri de degustari de vinuri, vizitare muzee, activitati in aer liber.

Programe modulare de durata
– E-motivate your Business (detalii aici)